Faceți căutări pe acest blog

Link Profitshare

sâmbătă, 3 decembrie 2022

Ajutor pentru micuțul Raul

 Ajutor pentru micuțul Raul

Pentru orice mamă sănătatea copilului ei este cea mai importantă .

Timp de 9 ani Cristina, mămica lui Raul s-a luptat singură (având desigur sprijinul familiei)să-și vadă puiuțul vindecat.

De acum ne are alături pe noi toți și pe voi toți cei care ,fie că ați invitat prieteni să cunoască acest caz, fie că ați distribuit postarea și mai ales pe voi cei care ați donat sume de bani pentru Raul.

Datorită vouă, mămica Cristina a reușit să adune bănuiții pentru prima injecție pe care trebuie să o facă Raul, în data de 25 noiembrie când este programat la clinica privată din Viena .Însă Raul are nevoie în continuare de sprijin pentru a putea continua tratamentul!!!🙏🙏🙏🙏

Tratamentul lui Raul constă în 5 injecții făcute la un interval de 3 - 4 luni(în cazul în care intervin complicații) și la interval de 2 luni în cazul în care tratamentul decurge fără complicații ...

O singură injecție costă 5000 € iar în total tratamentul costă 25000 € ,asta fără să mai punem la socoteală deplasările la Viena , cazarea și toate cele necesare .

Din păcate, suma necesară pentru tratamentul lui Raul este mult prea mare( în comparație cu veniturile familiei)pentru familie..😔 de aceea speranța vindecării copilului stă în mâinile noastre!🙏😔

🙏Suntem recunoscători oamenilor cu inimă mare,atât din comuna noastră cât și celor aflați la sute și mii de kilometri distanță, implicați în susținerea materială a familiei Tănațcu .

💓Cu ajutorul vostru, familia a reușit să adune

suma de bani pentru începerea tratamentului lui Raul !! Datorită vouă,celor cu suflet mare,Raul poate pleca în 25 noiembrie la clinica privată din Viena.

📣Dacă dorești și tu să contribui cu o sumă de bani destinată tratamentului lui Raul o poți face donând în conturile deschise de mămica Cristina:

Titularul contului: 

Tănațcu Cosmina Cristina

Cont RON:RO 92 RZBR 0000 0600 1798 3604

Cont EURO:RO 30 RZBR 0000 0600 2139 4658

Cod BIC: RZBRROBU

Deschis la banca Raiffeisen Bank Timișoara

📣Dacă doriți mai multe informații vă rog apelați-o pe mămica Cristina Tănațcu la tel:0743318879 din localitatea Satchinez.

🙏Mulțumiri tuturor celor care sunteți alături de RAUL și familia lui!!!

Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă răsplătească înzecit pentru bunătatea voastră!!🙏🙏🙏 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Faceți căutări pe acest blog